Email podrška

Uz telefonsku liniju i online razgovor, nudimo i podršku putem emaila ako je to način koji vama trenutno najviše odgovara. Mi smo tu da vas poslušamo i podržimo. Email podrška može biti neformalna ili strukturirana, ovisno o vašim potrebama.

Naša usluga email podrške dostupna je ženama i djevojkama u dobi od 13 i više godina, koje su doživjele seksualno nasilje u bilo kojem trenutku u prošlosti. Možemo pružiti email podršku i ako ste prijatelj/ica ili član/ica obitelji žene preživjele seksualno nasilje. Ako radite sa ženom ili djevojkom koja je doživjela seksualno nasilje također nam se možete obratiti putem emaila za informacije ili podršku.

Email nam šaljite na podrska@lilazajednica.com.hr kad god želite, a odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku. Možete koristiti ovu uslugu kao jedini način podrške ili pak kao dodatni oblik podrške između osobnih susreta. Ukoliko vam je potrebna hitna podrška, a telefonska linija ne radi (radno vrijeme: pon – pet od 10:00 do 17:00), možete nam poslati poruku preko Live chata i javit ćemo vam se čim dobijemo obavijest.

Za sve informacije o usluzi ili bilo koje druge osim podrške možete slati upite na info@lilazajednica.com.hr.